logo-bucharest-conferenceA szervezők olyan nagy szervezetek, mint az European Division of Global Cold Chain Alliance (GCCA), European Cold Storage and Logistics Association (ECSLA), valamint a Supply Chain Institute of Southeastern and Central Europe (SCISCE). A konferencia fő témája a „Megbízható és hatékony hűtőláncok kialakítása és kiterjesztése”. A konferencia székhelyéül a Radison SAS szállodát választották Románia fővárosában, Bukarestben. A konferencia időpontja: 2009. szeptember 21-22.

A program magában foglalja a teljes stratégiai és operatív feladatok elemzését, úgy mint az EU törvényhozás hatásai az iparágra, üzleti lehetőségek és kihívások áttekintését a régióban, új trendek és fejlesztések ismertetését az anyagkezelési eljárásokra vonatkozóan. Külön kiemelt figyelmet szentelnek a disztrtibúció és szállítás, a kivitelezés és kialakítás, valamint a hűtőtárolás és hűtés feladatköröknek.

A GCCA és partnerszervezetei javítani szeretnék az iparági képzés és oktatás színvonalát, valamint megfelelő információáramlással az elkövetkezendő évekre vonatkozóan szeretnék megteremteni az alapját a nemzeti hűtőlánc szövetségeknek. A konferencia és kiállítás lehetőséget teremt az iparági résztvevők összehasonlítására, a befektetők találkozójára, a szakértők inormáció cseréjére, valamint praktikus és gyakorlatias megoldások ismertetésére a nemzetközi kollégák között.