A Hűtőmester.hu blog azért jött létre, hogy a kereskedelmi és ipari hűtőberendezések felhasználói tisztább, világosabb leírást és értelmezést kapjanak a berendezések megfelelő kiválasztásához, üzemeltetéséhez. A bejegyzések többnyire a fenti témában készülnek, de tervezzük bővíteni az oldalt klímatechnikai és konyhatechnológiai újdonságok bemutatásával.

Bármely hűtéstechnika témában szívesen írunk a tapasztalatainkról. Kérdéseket a Kapcsolat menüben, vagy a hozzászólásokban lehet feltenni. Reméljük az oldal hasznos iránymutatást ad az új hűtéstechnikai beruházást tervező szakembereknek is.

Cikkek átvétele:

A bejegyzések szabadon felhasználhatóak más internetes oldalakon és kiadványokban. Mindösszesen egy viszonthivatkozást és egy jelzést kérünk a cikk felhasználásáról. Köszönjük.

Szakmai írások:

Szívesen vesszük a szakmában jártas szakemberek és kereskedők témába vágó (hűtőipar, kímatechnika, konyhatechnológia, feldolgozás, szakhatóság, haccp, stb) cikkeit, amelyeket a lehetőségekhez képest megjelenítünk az oldalon, egy-egy viszonthivatkozással a saját oldalukra.

Lehetséges ún. szponzorált cikkek elhelyezése is a szakmába vágó témában. Szívesen megjelenítünk promóciókkal, akciókkal kapcsolatos tartalmat, amely által az olvasók értesülnek az újdonságokról.

Bármilyen ötletet vagy javaslatot szívesen veszünk és megfontoljuk annak megvalósítását.