A Hűtőépítő az Interlevin Kft. is csak megerősitheti a sokkoló, korszerű hűtés előnyeit a gasztronómiában. Jelenleg a SINCOLD kiváló olasz minőséget forgalmazzuk a magyar piacon, mely teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és olyan sajátos műszaki konstrukciós jellemzőkkel bir, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy nagyon rövid időn belül a főzött/sütött ételek belsejében a hőmérsékletet +70ºC-ról +3ºC-ra csökkentse a sokkolás alatt ill. +70ºC-ról -18ºC-ra a mélyhűtés alatt, igy egy termikus sokk révén megakadályozva a baktériumok elszaporodását anélkül, hogy megváltoztatná az étel élvezeti értékét, ill. az étel minősége módosulna. Ezzel egyidejűleg garantálja a: higiéniát, a biztonságot, az étel kifogástalan minőségét.
A SINCOLD sokkolóhűtő jól meghatározott jellemzői közé tartozik a levegő eloszlásának közvetlen rendszere, minden GN edényben lévő egyforma hőmérséklet, megfelelő módszer annak érdekében, hogy a hideg gyorsan behatoljon az étel belsejébe.
Ezen kivül a következő sajátos jellemzőkkel bir:
- a hőmérséklet állandó mérése az étel belsejében egy maghőmérő segitségével
- a sokkolóhűtővel kezelt étel megtartja magas 80-85%-os nedvességtartalmát, igy
elkerülhető a termék kiszáradása és a viz kiválasztódása, valamint az ezáltali súlycsökkenés, - az optimális termikus feltételek alkalmasak arra, hogy a termék a tárolóba kerüljön.
Bármelyik étel akkor a legjobb minőségű, amikor kivesszük a sütőből. Annak érdekében, hogy az étel tartósan jó minőségű maradjon az elkészités után azonnal sokkolóhűtésnek kell alávetnünk. Ez a magyarázat arra, hogy amennyiben az elkészült étel hőmérsékletét rövid idő alatt lehűtjük , ez megvédi a külső kiszáradástól, az idő előtti öregedéstől, az iz megváltozásától, az élvezeti érték csökkenésétől.
A SINCOLD gyors sokkolóhűtő ezért egy olyan professzionális berendezés, amely az érvényben lévő szabályok figyelembevételével garantálja az élelmiszerek elő-, és utófőzésének ill. sütésének mindenféle hőkezelését a gasztronóniában, a cukrászdában, a fagylaltozóban elősegitve a HACCP rendszer és az ISO normáinak alkalmazását.
Az Interlevin ajánlásával tesztelje Ön is a SINCOLD csúcsminőségét!
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.