Az IglooDoors® ajtógyártó vállalat büszkén jelenti be, hogy teljesen megújították ajtóik formatervezését. A frissítés során a cég különös figyelmet fordított arra, hogy az ajtók ne csak funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzóak legyenek.

Erős szerkezetű, letisztult kialakítású hűtőkamra ajtók

Az ajtólap szegélyek erős, alumínium profiljai mostantól egy modern és letisztult kialakítást kapnak, amely nemcsak dekoratívabbá és mutatósabbá teszi a hűtőkamra ajtókat, hanem a beépítési folyamatot is egyszerűbbé és gyorsabbá varázsolja.

Az új geometria által biztosított erősebb szerkezet növeli az ajtók ellenállóságát, hosszú távon megőrizve azok minőségét. Technológiai fejlesztések is helyet kaptak; az ajtókat olyan zárakkal szerelik, amelyek megfelelnek az EN179 menekülési útvonal szabványoknak, garantálva, hogy a termékek biztonsági szempontból is a legmagasabb elvárásoknak megfeleljenek.

A 2024-es termék katalógusuk hamarosan piacra kerül, bemutatva az új ajtók jellemzőit.

Az ajtók formaterve nemzetközi formatervezési mintaoltalommal védett, biztosítva, hogy a vásárlók egyedi és eredeti termékeket kapjanak.

Az IglooDoors® kiemeli, hogy termékeik másolása szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat.

Az IglooDoors® várja, hogy ügyfelei megismerhessék és értékelhessék az új ajtókat, amelyek a biztonságot és a stílust egyaránt szolgálják, innovatív megoldásaikkal hozzájárulva az építészeti design fejlődéséhez és a felhasználói igények magas szintű kielégítéséhez.

A blog támogatója a 100%-ig magyar tulajdonban lévő, hűtőkamrák, hűtött terek, és hűtőkamraajtók gyártásával foglalkozó Hűtőépítő Kft.