Akik már évtizedek óta jártasak az iparágban, azoknak ismerősen csenghet a Frilux® márkanév. Pár évtizede még szinte alig volt alternatívája a jól ismert, kiváló minőségű Frilux® hűtőkamráknak. Utánajártunk, hogy mi történt ezzel a márkával és milyen változásokat tartogat számukra a jövő.

Kiérdemelt hírnév

A Frilux® hűtőkamra márka már évtizedek óta jelent egyet a megbízható hűtéstechnológiával a magyar piacon. Több ezer Frilux® hűtőkamra működik ma is Magyarországon kiválóan, amelyek nagy része még az előző évezredben kerültek beépítésre. Ezek a termékek ma is problémamentesen működnek és esetleges cseréjüket csak a korral valló haladás, az iparági trendeknek való megfelelés indokolja.

Továbbra is piacvezető technológia

Az évtizedes szakmai tapasztalatokra épülő felépítést mindig naprakész technológiákkal aktualizálják, hogy a Frilux® hűtőkamrák megfeleljenek a gyorsan fejlődő iparág elvárásainak. A hőveszteséget egy kiemelkedően hatékony panelszerkezettel akadályozzák meg, amely speciális PUR/PIR kivitelben érhető el. Az elemek hőhídmentesen csatlakoznak egymáshoz a panelek lépcsős csatlakozásának köszönhetően. A szendvicspaneles kialakítás miatt ma már nem okoz problémát, ha esetleg később bővíteni kell a hűtőkapacitást, ami akár mobil kamraszerkezettel is történhet.

A mai Frilux® hűtőkamrákban a hőmérséklet-kijelzés már digitálisan, a hőmérséklet regisztrálás pedig automatikusan történik. A biztonsági funkciók terén is komoly előrelépésekkel találkozhatunk a régi modellekhez képest, például vészjelző modulok növelik a megbízhatóságot. Továbbá a jelen hűtőkamrája már teljesen egyedi igényekre szabható, legyen szó kialakításról, világításról vagy a panelek felületéről.

Két erős márka szinergiájára épített jövő

A Frilux® hűtőkamrákat ma már a szintén jól ismert és megbízható Hűtőépítő Kft. gyártja, akik kivitelező-gyártó cégként a beépítést is lebonyolítják. Ez azért előny a megrendelők számára, mert így a hűtőkamrák kompatibilisek a sajátmárkás és szintén kiváló minőségű IglooDoors ajtókonstrukciókkal.

 

A blog támogatója a 100%-ig magyar tulajdonban lévő, hűtőkamrák, hűtött terek, és hűtőkamraajtók gyártásával foglalkozó Hűtőépítő Kft.