Könnyű tisztíthatóság az élelmiszerbiztonságért

A Hűtőépítő Kft az IglooDoors márkanéven gyártott és forgalmazott ajtóit többek között élelmiszeripari felhasználásra is ajánlja. Az élelmiszeripari és konyhatechnológia előírások olyan speciális követelményeket határoznak meg, amelyek a hűtőkamra és hűtött terek nyílászáróit is érintik. Az ajtólap tisztíthatósága az egyik kritikus pont. Az IglooDoors ajtók sík felületű élelmiszerbiztos kivitelben készülnek, mely felületek tisztíthatósága az általános élelmiszeripari tisztító szerekkel megfelelően elvégezhető. A lekerekített alumínium ajtólap elősegíti a könnyű tisztán tartást, hiszen a napi munka során az ajtóra került szennyeződések könnyen letakaríthatóak.

Az ördög a részletekben rejlik

Az ajtólapok természetesen választhatóak rozsdamentes acél felületekkel is, mely a legextrémebb kihívásoknak is ellenáll. Az ajtólapok tömítései olyan gumiprofillal vannak megoldva, melyek alá a szennyeződés nem tud bekerülni, így a gumiprofil a higiéniai szempontokat is maradéktalanul teljesíti. A tokszerkezet élelmiszerálló PVC kivitelben készül az IglooDoors saját extruder szerszámával. Az ajtótok kialakítás rejtett rögzítési pontokkal rendelkezik, így sem szegecs, sem csavar nem okozhat később rozsdafoltot ajtó tokszerkezetének rögzítési pontjain.

Hová ajánljuk a FoodSafe ajtókat?

Az ajtók számos feldolgozóipari és konyhatechnológiás környezetben bizonyítottak már, hiszen országszerte több ezer darab IglooDoors hűtőkamra ajtó került az elmúlt években beépítésre. A legnagyobb gyorséttermi láncok mellett feldolgozó üzemek, vágóhidak, keltető üzemek, hűtőházak és komoly elismerésekkel rendelkező éttermek háttér hűtőnél is használják az IglooDoors ajtóit. A FoodSafe kivitelű ajtók kielégítik a magas szintű élelmiszerbiztonsági előírásokat.

Az IglooDoors FoodSafe hűtőajtók egyedi méretben, vevői megrendelésre készülnek a Hűtőépítő Kft gyártásában.

 

A blog támogatója a 100%-ig magyar tulajdonban lévő, hűtőkamrák, hűtött terek, és hűtőkamraajtók gyártásával foglalkozó Hűtőépítő Kft.