2010. október 13. és 15. (szerda – péntek) között másodízben kerül megrendezésre Nürnbergben a „Chillventa Internationale Fachmesse Kälte, Raumluft und Wärmepumpen” kiállítás.

A „Chillventa“ premierje átütő sikert aratott: a szakbemutató – első nekifutásra – jelentős nemzetközi találkozóhellyé nőtte ki magát a hűtő- és klimaberendezéseket, valamint hőszivattyúkat gyártó iparág számára. A sikertörténet 2010-ben folytatódik. A kiállítás – alapterületét tekintve – túlszárnyalja a 2008. évi méreteket, a kiállító cégek számát illetően pedig abból indulunk ki, hogy több, kereken 900 vállalkozás lesz jelen az októberi eseményen. A szakmai keretprogram a szakma jövőjét érintő témákra összpontosít, ezek gyakorlati vetületeit kiválóan reprezentálja a kapcsolódó, nagyon specífikus „Cleanroom Village“ bemutató plattform.

Ígéretesnek tűnik a Chillventa 2010 fő szakmai programja, a Chillventa Congressing. A kongresszus már a vásár nulladik napján az IEA-HPP workshoppal, az ipari hőszivattyúk témájában veszi kezdetét. Kiváló előadók részvételével kínál átfogó és elsőrangú tájékoztatást a szakvásár egyes témaköreihez kapcsolódóan. Emellett érdekes külön bemutatók – pl. Cleanroom Village, Industrial Heat Pump Village -, valamint hasznos szakfórumok várják a nemzetközi érdeklődőket. A vásárt kísérő eseményekről naprakész információk a www.chillventa.de/congressing oldalon találhatóak.

Mi ott leszünk…