Az Interlevin Európa Kft. elindította hazai blog szolgáltatását, amelyben az új termékek mellett folyamatos akciókkal kedveskednek a partnereiknek valamint a kereskedelmi és ipari hűtőbútorok felhasználóinak. Érdemes rendszeresen figyelni az oldalt, hogy le ne maradjunk egy-egy újdonságnak számító hűtőbútorról! A blogon keresztül akár felhasználói és szakmai tanácsok is kérhetőek.

A blog címe: http://www.interlevin.hu/blog/

Oldalukon ezt írják:

Cégünk szeretné jobban bevonni partnereit a közös munkába, új interaktiv weboldalunk kialakitása folyamatban van! A friss hirek rovatban egy blogot fogunk működtetni, ahol hozzászólhatnak témáinkhoz, akár szakmai kérdésekben is lehet tanácsot kérni, vitát inditani!

Árajánlatot bárki a kosár ikonra kattintással kérhet a termékeknél, igy vevőinknek személyre szabott árajánlatot tudunk adni, a nagykereskedelmi árlistánkhoz továbbra is csak a regisztrált felhasználók juthatnak hozzá! Kövessen minket a FACEBOOK-on is, legyen a barátunk! Mi Önökért dolgozunk! Addig is a honlapon tapasztalható esetleges kisebb  fennakadásokért elnézésüket kérjük!