borhuto_01

Az idei évben kezdi meg a Hűtőépítő Kft a Chillwine borhűtő széria hazai forgalmazását. A borhűtők fahatású kivitelben készülnek és exkluzív kivitelükkel az igényes borgyűjtők, borászok, valamint a vendéglátóipar igényeit maximálisan kielégítik. Előzetesünkben a WA330A 330 literes kapacitású borhűtőt mutatjuk be.

A Chillwine borhűtő széria többféle fadekor kivitelben választható. A standard felületek között megtalálható a vöröstölgy, a barna tölgy, a vörös cseresznye, valamint a barna cseresznye kivitel. A burkolat kiváló minőségű dekoranyagból készül, elegáns felületkezeléssel, az élek összetételmentes eldolgozásával.

A borhűtő szekrények belső hőmérséklete függőleges irányban keringetett levegővel szabályozott, amelyhez csendesen működő aggregát egység párosul. A vezérlés digitális hőfok kijelzős elektronikával rendelkezik.

A borok túlzott lehűlését ún. Non-Frost rendszer akadályozza meg, ezáltal elkerülhető, hogy a hűtve tárolt palackok közül bármelyik fagyásveszélynek legyen kitéve. A hőmérséklet 8C° és 18C° között szabályozható, így a betárolt hűtött borok hőmérséklete megfelelően megválasztható, a bor hűtési vagy szervírozási hőmérséklet igényének megfelelően.

Az optimális és javasolt tárolási hőmérsékletekről ide kattintva olvashat bővebben.

borhűtő, borhűtés, bor temperálás

A megfelelő üzembiztos működést duál-kondenzátoros hűtőrendszer teszi lehetővé, amely az optimális hőleadással a kompresszor élettartamát növeli.

A Chillwine borhűtők színezett UV szűrős üvegajtóval vannak felszerelve, ezáltal a borok védve vannak a beszűrődő UV sugarak káros hatásaitól. Az ajtók kulcsos biztonsági zárral rendelkeznek, így elkerülhető az illetéktelen hozzáférés nagyra értékelt palackjainkhoz.

A polcok európai gőzölt bükk kivitelben készülnek, amely látványosan kiemeli a betárolt palackok kontúrját. A polcok magassága állítható a betárolt borospalackok számától függően. Az egyes polcelemek kivehetőek szükség esetén.

bor tárolás, bor hőmérséklete, szervírozás, bor hűtési hőfoka, boros hűtő

A Chillwine borhűtő szekrények intelligens belső világítással rendelkeznek, amely hangulatos megvilágítást ad a belső térnek az esti órákban, valamint segíti a megfelelő palack kiválasztását. Kérésre rendelhető LED megvilágítás is.

A WA330A borhűtő további jellemzői:

  • Űrtartalom: 330 liter
  • Betárolható palackok száma: 80-100 üveg (750 ml)
  • Befoglaló méretei: 600 x 590 x 1640 mm
  • Páratartalom: 65-70%
  • Ajánlott külső hőmérséklet az optimális működéshez: 5~38C°
  • Polcok: gőzölt bükk kivitel
  • Hűtőközeg: R134A
  • Áramfogyasztás: 0,7kW/24h, optimális körülmények között

>>A bejegyzés ARCHÍV, a fenti készüléket már nem forgalmazzuk<<