Hűtőmester

ipari és kereskedelmi hűtés szakmai blog

Hutomester

Hűtőkonténerek gyártása

1 Hozzászólás

A Hűtőépítő Kft megkezdte az egyedi méretű hűtőkonténerek gyártását. A standard kivitel mellett egyedi megoldások is lehetségesek, úgy mint horganyzott acél húspálya, különálló mosdó helyiség, gyorslehűtő kivitel, áruemelő csörlő. Rövid határidővel vállaljuk egyedi vadhűtő, húshűtő, vendéglátós hűtőkonténerek gyártását.

Az oldalfalak többnyire PUR habos szendvicspanel kivitelben készülnek, az aggregátok részére esővédett beálló készül, amely akár ráccsal elzárható, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá. A hűtőkonténerek ajtajai biztonsági zárral ellátottak, amelyek szükség esetén a belső oldalról vésznyitóval nyithatóak.

A telepíthető hűtőkonténerekkel, szállítható hűtőkamrákkal egyszerűsítheti a hűtőláncban előforduló hűtési igényeket, valamint kitelepülhet olyan területekre is, amelyek hagyományos úton már kívül esnek a hűtési lánc pontjain. Kézenfekvő példa, ha a vadhús feldolgozó telepít a vadásztársaságok részére olyan hűtőkonténereket, amely akár 0-24 órában tölthetőek, a kitárolás – elszállítás nem azonnal történik meg, csak amikor a konténer már tele van, vagy eléri a költséghatékony ürítési pontot.

Másik érdekes példa, amikor nagy rendezvényre kell egy vendéglátó egységnek kitelepülnie. Az eddigi dízelmotoros hűtőautó helyett folyamatos hűtési alternatívát kínálunk ezen szállítható konténerekkel. A konténerek egyedi mérete miatt olyan tároló kapacitás is megvalósítható, amely eddig csak rendkívül nagyméretű hűtőautó bérlésével volt lehetséges. A hűtőkonténert természetesen otthon, a telephelyen is üzemeltetheti, azaz tartós hűtésre ugyanúgy alkalmas, de egyben szállítható is!

A hűtőkonténerek digitális fogyasztásmérővel rendelkeznek, így a felhasznált energia pontosan mérhető.Ez a konténerek bérbeadását segíti elő, azaz a felhasznált energia alapján pontos elszámolás készíthető.

Igény esetén gyorslehűtő konténerek is megvalósíthatóak, azaz szántóföldi állapotban – tisztítást követően – az egyes zöldségek, gyümölcsök, gombafélék azonnal gyorshűthetőek, az állaguk nem romlik, pontosan megmarad az eredeti zamatuk. Így a minőségi élelmiszer előállítást is tudja segíteni egy telepíthető gyorslehűtő konténer.

A hűtőgépészet a szállítható hűtőkonténerek és hűtőkamrák esetén minden esetben megbízható berendezésekkel kerül megépítésre a hűtési feladatnak megfelelő teljesítménnyel. Az általunk használt berendezések: L’unite, Copeland Scroll, Frascold, Bitzer típusú gépészetek.

Previous post

Tisztaterek építése a Hűtőépítő Kft kivitelezésében

Next post

A szakosított hűtőtárolás új szabályai

  1. Gaál Zoltán

    Tisztelt Gyártó!

    Legyen kedves árajánlatot küldeni 1 db görgős vadakasztóval ellátott, átmeneti tárolásra(1-2)napra alkalmas vadhűtő konténerről.

    Vásárosnamény,2013.12.26.

    Tisztelettel G Z

Vélemény, hozzászólás?

Hűtőmester

ipari és kereskedelmi hűtés szakmai blog