Hűtőmester: Számos helyen látni az Interlevin hűtőit. Kérjük, mutassa be a cég történetét.

KF: Igen szerencsére, mert az elmúlt 25 év alatt már igen sok hűtőt értékesítettünk. A story 1993-ban indult amikor lehetőségünk adódott az angol Interlevin Refrigeration Ltd. céggel egy vegyes vállalatot alapítani.

Cégünk kizárólag kereskedelmi hűtők forgalmazásával foglalkozik a magyar piacon, erre szakosodtunk ehhez értünk.  Azóta 2012-től már 100%-ban magyar tulajdonú cégként dolgozunk.

Hűtőmester: Jelenleg melyik gyártó termékei azok, amelyek a legnagyobb volument képviselik az Interlevin forgalmában?

KF: Szerencsére a hosszú évek folyamán több gyárral is felvettük a kapcsolatot legnagyobb részük az angol piacra is szállított. Mi ezt a választékot a magyar piac sajátosságainak figyelembevételével bontottuk le. Tartjuk magunkat az elvhez, hogy kizárólag európai, és hazai gyártóktól, forgalmazóktól szerezzük be a termékeinket, így biztosítva a gyors szállítást és az alkatrészutánpótlást, és a megfelelő minőséget. Jelentős a kapcsolatunk a dán Tefcold, Scandomestic, Elcold cégekkel, de pultjainkat Portugáliából szerezzük be, ők egyedi kéréseket is tudnak teljesíteni. Szlovéniából, Olaszországból is több céggel állunk kapcsolatban. Hazai gyártók is jelentősek a választékunkban pld. a Coldmatic, a Vestfrost.

Hűtőmester: Melyek azok a projektek amire a legbüszkébbek?

KF: Nálunk nincs olyan, hogy kiemelt vevő, vagy kiemelt projekt. Számunkra a nagybetűs VÁSÁRLÓ a legfontosabb. Büszkék vagyunk akkor is,  ha eladunk egy vidéki kis boltba, ha egy budapesti exkluzív üzlet minket választ, vagy akár valamelyik jelentős hazai energiaital, üditőital gyártó keres meg minket. Az elégedett, visszatérő vevőkre vagyunk a legbüszkébbek.

Hűtőmester: Vannak olyan újdonságok a termékek között amelyeket mindenképp kiemelne?

KF:  Újdonságaink állandóan vannak, hisz a piaci igények is változnak körülöttünk. Mások a trendek, modernebbek az üzletbelsők.  Kiemelem a csodaszép süteményes pultjainkat, fali regál hűtőinket, melyeket akár rozsdamentes kivitelben is rendelhetnek. Csemegepultjainkat is több méretben, több színben és designban tudjuk adni. Ha valakinek LCD kijelzős hűtőre lenne szüksége az is szerepel a választékunkban. Promócióra kiváló lehet, persze az ára igen borsos. Kedves számunkra az igény szerinti hőmérsékletre variálható Heegen körbeüveges modern hűtő család, ami több hőfoktartományban kapható, különböző páratartalommal, süteménynek, csokoládénak, bornak, üdítőitalnak, de még sonkának és sajtoknak is.

Hűtőmester: Milyen szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek az Interlevin?

KF:  Számunkra nagyon fontos, hogy a vásárló folyamatosan érezze a törődést, hogy nem hagyjuk magára a vásárlás után sem. Természetesen országos garanciát adunk szervízhálózattal, gyors problémamegoldással, ez ma már elengedhetetlen. A házhozszállítást egy alvállalkozó kedves partner cégünkkel végezzük, mivel ez jelenti talán a legnagyobb gondot a vevőknek, hogyan jut oda a gép. Profi hűtőszállítóink ezt is megoldják!Ha valakinek matricázott, színes promóciós hűtőre lenne szüksége, az egyedi hűtő elkészítése sem probléma nekünk.

Hűtőmester: Van olyan termékük, amely lakossági felhasználóknak is ajánlanak?

KF:  Igen van pár termékünk, de nem ez a jellemző. Legújabb trend, hogy sokan vásárolnak a háztartásba is üvegajtós hűtőt, konyhákba, teraszra, grillezéshez. Ekkor viszont mindig felhívjuk a figyelmet a kereskedelmi hűtők fokozottabb zajszintjére, nagyobb áramfogyasztására is. A nagyobb projektek mellé tudunk háztartási hűtőket is beszerezni egy nagykereskedéstől, hogy egy kézből tudjunk mindenkit kiszolgálni.

Hogy mit tartok még ezenkívül fontosnak, mi egy sikeres cég titka? A folyamatos megújulás, és szeretni kell a munkánkat, mindig kellenek az új kihívások, és meg kell találni a helyünket a piacon! Jelenleg is készül, új vevőbarát weboldalunk, mely sok-sok újdonságot tartogat ismét! Az elköteleződés a minőség irányában mindig a legjobb út és ezt a jövőben is szem előtt forguk tartani!

 

A blog támogatója a 100%-ig magyar tulajdonban lévő, hűtőkamrák, hűtött terek, és hűtőkamraajtók gyártásával foglalkozó Hűtőépítő Kft.