interlevin-hutok1 

A vendéglátásban elsősorban ha kategorizálhatjuk a hűtőberendezéseket beszélhetünk a vendégtérben elhelyezett ill. a háttérhűtőkről. Az előbbi esztétikus, igényesebb berendezéseket jelent, mig az utóbbi főleg a raktározást segiti elő, ahol nem annyira a kinézet inkább a praktikum a döntő. Megfelelő terméket a megfelelő hőfokon!

 Sajnos erre nem minden felhasználó ad, sokan a háztartási hűtőket alkalmazzák, vagy a félprofesszionális, háztartásiból kifejlesztett sokkal vékonyabb szigeteléssel rendelkező, kisebb teljesitményű, statikus hűtésű,igénytelenebb,de olcsó berendezéseket. Általában a háttérhűtőkön „spórolnak”, bár ez hosszútávon nem igazán kifizetődő.

 Az elmúlt évek során a hűtőberendezések piacán elsősorban a környezetbarát technológiák és töltőgázok bevezetése jelentett újdonságot. Esztétikumban a választék továbbra is hatalmas. A hűtést forradalmasitotta az u.n. sokkoló hűtő, mely az ételek gyors lehűtését,tárolását teszi lehetővé megőrizve ezzel az ételt a legjobb minőségben.

 Jelenleg sajnos az olcsó török, kinai, görög importgépek árasztották el az országot, amely nem jelent igazán minőségi eltolódást  pozitiv irányba.  Mig Európában 3-5 évenként cserélik a vendéglátóegységek gépeiket, addig Magyarországon 10-15 éves „ősleletekkel” is találkozunk, melyeket már csak akkor cserélnek le amikor már végleg „kilehelték lelküket”.

Véleményem szerint nincs különbség a többi országban és a nálunk alkalmazott gépek között, csak nagyobb hangsúlyt helyeznek a minőségre! Ez a tendencia szerintem nemigen fog változni az elkövetkező pár évben.

Cégünk immár 15 éve forgalmaz kiváló minőségű olasz, dán, szlovén, finn, portugál import, kizárólag kereskedelmi hűtő-, és fagyasztóberendezéseket közepes árszinten, nevezetesen álló üveg-,teleajtós hűtőket, rozsdamentes nagykonyhai berendezéseket, csemegepultokat, tejhűtő faliregálokat, süteményeshűtőket, fagylaltpultokat, fagyasztóládákat és sok más speciális igényt is kielégitünk. Cégünk profilja még a hűtőbérlés, és a hűtőfelujitás. Sok visszatérő, gépeinket megelégedettséggel használó vevőnk van, és reméljük egyre többen hasonlóan gondolkodnak: „ Interlevin, a minőség a hűtéstechnikában!”

Kapcsolat és szakmai segítség a kereskedelmi hűtőberendezések kiválasztásában: www.interlevin.hu