Szeretne aktív részt venni egy jövőbe mutató, környezetvédelmi előnyökkel kecsegtető projektben?

A dinamikusan fejlődő, gyöngyösi székhelyű Hűtőépítő Kft. az ipari és kereskedelmi hűtéstechnika területén nyújt teljes körű, magas színvonalú szolgáltatást országszerte.
Tevékenységük a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a karbantartási feladatokig terjed, ​​elsősorban hűtőkamrák, hűtött terek, ISO-14644 szerinti tisztaterek komplett kivitelezésével, valamint hűtőkamra ajtók és tisztatéri szerkezetek gyártásával foglalkoznak.

Kiemelt figyelmet fordítanak a kutatás-fejlesztési tevékenységekre, legújabb projektjük célja a gyártási folyamataik során nagy mennyiségben keletkező poliuretán hab hulladék visszaforgatása az előállító gyártástechnológiájukba.

Egy pályázat keretében támogatást nyertek egy olyan módszer kifejlesztésére, mellyel mechanikai úton lehet újrahasznosítani a térhálós szerkezetű, zárt cellás, kemény poliuretán habanyagokat. Az egyetemi partnerrel közös projekt sikeres megvalósításához kutatás-fejlesztési vezetőt keresnek.

Tudjon meg többet a kutatás – fejlesztési vezető állásról a Hűtőépítő weboldalán!

A blog támogatója a 100%-ig magyar tulajdonban lévő, hűtőkamrák, hűtött terek, és hűtőkamraajtók gyártásával foglalkozó Hűtőépítő Kft.